زمزیران(سردشتنامه) نوشته و پژوهشهای محمدفاضل شوکتی
| ||
|
غذاهای محلی سردشت : دورون.دو کشک.سه نگه سیر.پیره زال(شورباو پنیر).که شکه ک.براسولغان.شلکینه.به ربه سیل.له په برینج.قه بولی.مزراویلکه "هیلکه به ترش" (پیاز +روغن+تخم مرغ).ترخینه.برویش.ساور.سه ر به زیره(ماش+روغن+ ....جوجکاو"پیره زال".نانه ره قه (نا+نعنا+روغن+.پنیری سور کراوه "پنیر سرخ کرده".شیر برینج "شیر برنج".دلمه.سه نگه سیر"سنگه سیر".کاردو پلاو.پنیراو.کنگر ماست.گیا برژیوه.پلاو دوکلیو.شورباو پنیر.خرماو هیلکه.گارگ سورکراوه.قیصی و رون.گه نمه کوتاو.دورون.پلاو هه رشته.شورباو کارگ.کنگرو رون.شورباو باد سرمه.مترونجه.شورباو اسرلک.شورباو ترش با کدو.له په و برینج (دستخور لپه با برنج).شورباو هلکه به کوراده ی.قاورمه.دوکلیو.هه لوا.یتیمچه.نیسکینه.ماشینه.شورباو کفته.ئه سپه ناغ.پیره زال.پشمک.گه نمه کوتاو.کلم به ترش.کاردو گه نمه کوتاو.برویش.بودراو.به ر به سیل.بورانی.پلو ساوار.ترخینه.سه نگه سیر.دوکلیو.سه روو پی.ئاشی که شکی.قوبوولی.گیلاخه.کارگ.کاله جوش.که شکه ک.که له م به ترش.که لانه.که نگه ر.شورباو.ماشینه.میوانی.نیسکینه.هه رشته پلاو.هه لیماو.هیلکه و رونی دووشاو.هه لوا لطفاً نظرخودتان(انتقاد-پیشنها) را درخصوص مطلب خوانده شده برایمان ارسال کنید!شماره تلفن:00989146310566 نظرات شما عزیزان: |
|
[قالب وبلاگ : تمزها] [Weblog Themes By : themzha.com] |